国際科
海外体験

国際科 カナダ語学研修 14日目(10月30日水曜日 前半) Canada Trip - Japan Culture Fair

2019.11.01

英語研修プログラム8日目は、午後のJapan Culture Fair の準備と Farewell Ceremony で披露するスキットの練習をしました。 ハロウィーン・ウィーク3日目のイベントはホーンティッド・ホールウェイ(廊下のお化け屋敷)です。ランチの後に見にいきました。

It was our last day in St. Peter today. In the morning, we prepared for the afternoon's Japan Culture Fair and our skit for the Farewell Ceremony. For the 3rd day of Halloween Week, the students made a "Haunted Hallway" for everyone to enjoy!

日本文化紹介 Japan Culture Fair
お化け屋敷
Haunted Hallway

午後は日本文化紹介で、日本語レッスン、書道、日本の伝統的なオモチャ、茶道、折紙、スーバーボールすくいの6つのグループに分かれて、現地の生徒に体験してもらいました。総勢80名ほどの生徒が来てくれて大盛況でした。

In the afternoon, we did the Japan Culture Fair. We made tables for Japanese Lesson, Calligraphy, Japanese Toys, Tea Ceremony, Origami, and Super Ball Scooping, and we gave the St. Peter students chances to try them all. More than 80 students and teachers came. It was so busy!

日本語レッスン Japanese Lesson
書道 Calligraphy
日本の伝統的なオモチャ Japanese Toys

茶道 Tea Ceremony