国際科
海外体験

国際科 カナダ語学研修 12日目(10月28日月曜日 午後) Canada Trip - Class Integration I

2019.10.29

午後は、楽しみにしていた、現地クラスの体験です。Music, Cooking, Art, Frenchのクラスに分かれて、バディが迎えにきてくれたり、先生に案内してもらって教室に行きました。どのクラスも先生や生徒たちがとてもフレンドリーで、暖かく迎えてくれました。貴重な異文化体験となりました。
 In the afternoon, we could join in classes with St. Peter students! We split up into Music, Culinary Arts, Art, and French. In all the classes, the teachers and students were very friendly, welcoming us warmly into their classes. It was a great chance for international exchange!

In Culinary Arts we made Rice Crispy Treats, and decorated them for Halloween.

Cooking は、オーエンが迎えにきてくれました。 Being picked up to go to class.
オーエンと一緒に Making Halloween Rice Crispy Treats

Musicは、クラリネットとユーフォニウムを借りて、バンドに参加させてもらいました。
 In Music, we played a song together on the clarinet and euphonium with the band.

Music 真剣な表情で取り組んでいます
We worked on Drawings in Art class.
Art 丁寧に作品を作りました

Art は、自由な雰囲気の中で好きな作品をつくりました。
 In Art, we each worked on our own drawings, getting advice from our classmates.

Frenchのクラスでは、(英語で)カナダと日本の違いを説明して、交流しました。もちろんフランス語の基本フレーズも習いました。
 In French class, we discussed some differences between Canada and Japan. Of course, we also learned some basic French phrases.

French 現地の生徒たちに混じって授業を受けました
French