滝井の人

Carl Arvidson カール・アービドソン

2015.08.24

外国語科(英語) 教員

Hello! At Osaka International Takii High School, you can have many chances to learn and communicate in English. Every student takes English Conversation classes. These classes are split into small groups, each with a native English speaker, so you can have the best chance to practice communication in English

If you join the Global Studies Department, you will have homeroom in English. It will be hard at first, but you can gradually get used to it. In addition, we have many more special English classes and activities for you. Good luck, and we hope to see you at Takii High School!

みなさん、こんにちは。私たちの学校では英語を使ってコミュニケーションをとるチャンスがたくさんあります。英会話の授業では、少人数のグループに分かれてネイティブスピーカーの先生と勉強します。英語を使って話す機会がたくさんあります。

もし、国際科に入学すれば、朝礼なども英語で行われます。最初は難しいと感じるかもしれませんが、だんだん慣れて聞き取れるようになるので大丈夫ですよ。その他にも特別な英語の授業やアクティビティがたくさんあります。滝井高校であなたに会えるのを楽しみにしています。